Kvašení a nakládání

Kvašení či fermentace má zásadní význam pro potravinářství, ať se jedná o kvašení alkoholové, octové nebo mléčné, o kvašení těsta, piva, vína, jogurtu nebo sýra. Kromě toho se kvašením konzervují potraviny.

Domácí fermentované jídlo z čerstvých surovin je lahodné a mimořádně zdravé! Proč je nemít každý den? S výrobníkem sýru, jogurtu a fermentorem Kuvings vše připravíte jednoduše stiskem jediného tlačítka! Můžete si tak vytvořit řecký jogurt, nakládanou zeleninu, víno, čerstvý sýr a mnoho dalšího.

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 9 z 9

Nahoru