Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti

Čepele nožů značky Samura mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Více o historii zn. Samura.

Šéfkuchařský keramický nůž Samura INCA 18,7 cm je oblíbeným kuchyňským nástrojem každého profesionálního kuchaře. Nůž má širokou a dlouhou čepel, vhodnou pro řezání velkých potravin - maso, ryby, zelí, apod. Nůž vyniká extrémně ostrým břitem o tvrdosti 87 HRC. Keramický nůž nevyžaduje broušení. Nůž zůstává ostrý po celou dobu životnosti. Motiv na rukojeti byl inspirován kulturou kmene Inků.

Doporučujeme ruční mytí.

  • Celková délka: 32,5 cm
  • Délka čepele: 18,7 cm
  • Hmotnost: 122 g

Přednosti keramických nožů INCA Samura:

  • fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
  • rukojeť vyrobena z ABS a TRP plastu s jemným povrchem
  • keramické nože nevyžadují broušení
  • zaoblená špička čepele
  • nízká hmotnost keramických nožů je ideální pro intenzivní práci
  • při kontaktu čepele s potravinami nedochází k ničení vitamínů a enzymů

Naše řada nožů INCA byla vytvořena primárně pro ženy.

Provedli jsme průzkum u více než 200 žen, abychom se dozvěděli o jejich pocitech z těchto INCA keramických nožů. Hádejte, jaká byla nejoblíbenější odpověď? 85 % žen poukázalo na to, že se při používání našich keramických nožů cítí velmi bezpečně. Více o této speciální kolekci keramických nožů se dočtete ZDE.

Kvalitní Keramické nože Inca

5 faktů o keramických nožích

Můžete zapomenout na to, že by čepel po čase změnila barvu, korodovala nebo byla zmagnetizovaná. Zirkonium je absolutně chemicky inertní materiál, takže nože jsou zcela netoxické a šetrné k životnímu prostředí. Číst celý článek.

Jak vybrat ten správný nůž?

Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v článku Jak vybrat správný nůž.

Jak správně používat keramické nože?

Tvrdost keramické čepele, které nože vděčí za skvělé a dlouhotrvající fantastické ostří, si vybírá svou daň v podobě křehkosti. Na rozdíl od oceli se keramickými noži nedoporučuje jakkoli “sekat, páčit nebo vibrovat”. Více o správném používání kerámických nožů.

Video  - Keramický japonský řezný nůž INCA v praxi:

KBwSXMRA3UM

Video - Keramický nůž INCA s čepelí z bílé zirkonie: 

BQRRFKBNaao

Video - Keramický nůž INCA s čepelí z černé zirkonie:

b4FtcGxgpDA