Sušené maso díky sušičce potravin

Zamilovali jste se do chuti sušeného masa - jerky? Takto speciálně upravené maso je oblíbené nejen mezi sportovci. Je to skvělý zdroj bílkovin a dalších živin. S praktickou sušičkou si jej navíc můžete kdykoli připravit doma. Moderní technologii sušení nabízí například sušička Yden s infračerveným zářením.

Tento mód, který napodobuje sušení na přirozeném slunci, je ideální právě pro přípravu sušeného masa. Maso pro sušení musí být nakrájené na tenké plátky (2 až 5 mm). Ideální je hovězí zadní nebo falešná svíčková. Čím je maso libovější, tím je pro jerky lepší a nehrozí časem žluknutí. ... zobrazit více

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 4 z 4

Poté maso dle chuti okořeňte. Jakmile je maso připravené a dostatečně odležené (ideálně přes noc), může do sušičky. Sušička Yden si automaticky ohlídá teplotu, vlhkost i čas sušení. U klasických sušiček začněte sušit nejprve na 70 °C po dobu 1 hodiny a poté snižte teplotu na 50 °C. Doba sušení se může lišit, ale počítejte přibližně 7 hodin.

Nahoru