Sušení jablek a masa v sušičce

Sušička potravin je ideálním pomocníkem do každé domácnosti. Díky ní budete maximálně využívat všechny suroviny, které máte doma navíc. Veškeré suroviny, od jablek až po maso, můžete skvěle zakonzervovat, a tak získáte řadu skvělých zásob, které využijete nejen v zimě.

Různá roční období s sebou nesou řadu plodin, které je problém spotřebovat v konkrétním čase. Mnohdy nevíme, co s nimi, a je nám líto nadbytek vyhazovat. Veškeré suroviny můžete sušením uskladnit, a tak si je uchovat do dob, kdy nám opět přijdou k chuti.

Jak usušit maso, jak usušit jablka

Sušení jablek

Sušení jablek nikdy nebylo jednodušší. Stačí jablka nakrájet na plátky, rozprostřít na sušící tác a vložit do sušičky ovoce a zeleniny. Příjemná vůně ze sušičky a usušeného ovoce vám dokonale provoní domácnost. Během chvilky si připravíte velmi chutnou a zdravou svačinku pro celou vaši rodinu! 

Díky sušičce na ovoce si můžete udělat zásobu skvělých surovin. Podle potřeby a množství sušení můžete zvolit vhodnou velikost sušičky potravin. Množství táců v sušičce vám zaručí, že zde můžete usušit velké množství surovin za velmi krátkou dobu. Záleží jen na vás, kolik táců budete chtít využívat a jak velkou sušičku si vyberete.

Sušení masa

Usušit maso v sušičce a vyrobit jerky zvládnete snadno a rychle. Zvolte si maso, které budete chtít usušit a nakrájejte ho na cca 5 mm silné plátky. Plátky masa můžete ochutit kořením, bylinkami, nebo třeba jen osolit. Pak rozložte nakrájené plátky masa na sušící tác a zapněte sušičku. 

Vynikající výsledky sušení nabízí infračervená sušička Yden, která zajistí rovnoměrné usušení veškerých surovin od jablek, přes houby a bylinky až po maso. Všechny tyto suroviny se během procesu sušení zbaví všech choroboplodných zárodků a přitom si zachovají chuť i aroma. 

Již naši předci věděli, jak uchovat skvělou chuť a aroma surovin, které tak milujeme. Využijeme tak maximum toho, co nám příroda nabízí. Tím správným skladováním je sušení v sušičce!

Doporučené produkty

Kategorie blogu
Nahoru