Sušení, jako způsob uchování potravin po celý rok

Sušení patří mezi nejefektivnější způsoby, jak uchovat suroviny. Po celý rok si tak v sušičce můžete sušit ovoce, zeleniny, maso, houby, kůže, bylinky apod. Sušené potraviny si uchovávají vysoký podíl vitamínů, minerálů a stopových prvků bez přidaných chemických látek.

Potraviny se při sušení zároveň konzervují, čímž dochází k prodloužení trvanlivosti potravin.Sušička Yden na potraviny využívá technologii infračerveného záření, díky kterému dokáže v potravinách uchovat důležitý vitamín D a další zdraví prospěšné látky. ... zobrazit více

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 4 z 4

Zároveň při sušení masa a ryb infračervené záření působí proti rozkladu. Infračervené záření je využíváno v módu sušení „na slunci“. Naopak mód „ve stínu“ nabízí možnost regulace teploty po celou dobu sušení.

Obě funkce můžete nastavit manuálně nebo automaticky. Sušička je totiž vybavena vlhkostním čidlem, které monitoruje vlhkost, a tak automaticky uzpůsobuje dobu a teplotu sušení.

Nahoru