Sušení potravin a fermentace

Zde naleznete veškeré otázky, odpovědi a informace týkající se sušiček potravin a fermentoru Kuvings. 


Sušičky ovoce diskuze

Sušičky ovoce diskuze

Dotaz:  Dobrý den, můžete mi sdělit, jaký je rozdíl mezi sušičkami, které nabízíte?   Odpověď: Dobrý den, v nabídce máme sušičky Excalibur, Sedona, Sedona Combo a L´Equip Filter Pro. U modelů Excalibur, Sedona a Sedona Combo je nutné si zakoupit vložky na tekuté suroviny,…

Sušení potravin a fermentace
Sušičky ovoce návod

Sušičky ovoce návod

Snadné, rychlé a zdravé uchování ovoce, zeleniny, hub i bylinek Domácí sušení Vašich výpěstků Vám zaručí nejen jeho kvalitní uchování prastarou metodou, ale zaručí také vysoký obsah vitamínů a minerálů, a to bez jakýchkoliv chemických aditiv – např. síry, která bývá běžně používána jako…

Sušení potravin a fermentace
Dotazy fermentor a jiné zboží

Dotazy fermentor a jiné zboží

  Dotazy fermentor 1. Na co si dát pozor při výrobě sýru? Nejdůležitější je vstupní surovina – mléko. K výrobě sýru je potřeba nepasterizované mléko anebo pasterizované jen při nízké teplotě. Takové mléko je k sehnání buď u chovatele anebo na farmářských trzích či v obchodech. V…

Sušení potravin a fermentace

Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše